Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot materialenVoorspelling van levensduur

Gerelateerde links

Voorspelling van levensduur

Voorspelling van levensduur van SGS – zorg er voor dat uw project dienst kan blijven doen gedurende de vereiste levensduur en zorg voor aanvaardbare onderhoudskosten. Ontdek meer.

Voorspelling van levensduur van SGS – zorg er voor dat uw project correct kan werken gedurende de vereiste levensduur en zorg voor aanvaardbare onderhoudskosten.

Bij het ondernemen van een bouwproject moet u er voor zorgen dat het de vereiste levensduur kan bieden. De meeste civiele bouwprojecten moeten bijvoorbeeld minstens een levensduur van 50 jaar bieden. In het geval van infrastructuurprojecten zoals tunnels en bruggen, moet dit een levensduur van 200 jaar zijn. Onze diensten voor levensduurvoorspelling helpen ervoor te zorgen dat uw project dienst kan blijven doen gedurende de vereiste levensduur en dat uw onderhoudskosten aanvaardbaar blijven.

Waarom de levensduurvoorspelling van SGS gebruiken?

Wij kunnen u helpen met:

 • Het bereiken van de vereiste levensduur voor uw project
 • Het nemen van de juiste beslissingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase om te verzekeren dat uw project zijn voornaamste functie blijft vervullen gedurende de levensduur ervan.
 • Voortijdige fouten en kosten vermijden
 • De onderhoudskosten van uw structuur gedurende de levensduur voorspellen

Vetrouwde levensduurvoorspelling van een wereldleider

Als het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van inspectie, verificatie en certificering bieden wij u ongeëvenaarde ervaring na 35 jaar onderzoek van structurele schade. Wij kunnen onze uitgebreide kennis en ervaring omzetten in oplossingen om schade te vermijden aan uw structuren en om er voor te zorgen dat uw projecten de vereiste levensduur bereiken.

Bovendien testen wij met een uniek wereldwijd netwerk van moderne laboratoria de duurzaamheid van een groot aantal materialen onder verschillende omstandigheden. We hebben verder speciale rekenmiddelen ontwikkeld om de toekomstige prestaties van uw structuren te voorspellen.

Onze diensten voor levensduurvoorspelling omvatten:

 • Duurzaamheidstesten op materialen
 • Modelweergave van levensduur
 • Risicobeoordeling
 • Selectie van materialen
 • Voorspelling van levensduur

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe onze levensduurvoorspelling kan verzekeren dat uw project zijn functie uitvoert gedurende de levensduur en aanvaardbare onderhoudskosten behoudt.

Stuur ons een e-mail
Beton & duurzaamheidBrochureDuurzame oplossingen voor de betonindustrieHoe toont u klanten aan dat u bezig bent met duurzame toepassingen voor uw producten en processen? SGS INTRON biedt vele mogelijkheden om de ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen