Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot leveringsketenInspectie & monsternameCargo and Vessel ServicesControleur, huur- en ligtijden

Gerelateerde links

Controleur, huur- en ligtijden

SGS is wereldwijd marktleider in maritieme logistiek en handelsdiensten. Onze maritieme diensten zijn wereldwijd gestandaardiseerd en beheerd en onze controleurs en inspecteurs worden gerespecteerd in havens en terminals over de hele wereld. Controleurs en huur- en ligtijddiensten zijn twee diensten die SGS levert aan de scheepvaart en commerciële transportindustrie.

Controleur

Een controleur van SGS vertegenwoordigt u en uw belangen bij het laden en lossen in elke haven of terminal ter wereld. Hij is uw belangrijkste schakel tussen het schip, terminal operators en externe controleurs. Onze controleurs werken effectief, want zij beschikken over grondige kennis van plaatselijke activiteiten en procedures aan land. Onze onafhankelijke controleurs ter plaatse hebben grote ervaring met maritieme logistiek en kunnen rekenen op de ondersteuning van het wereldwijde netwerk van SGS.

SGS biedt uitstekende kennis van zaken van een aantal functies, waaronder:

 • Toezicht op laad- en losactiviteiten om ervoor te zorgen dat deze op tijd en efficiënt uitgevoerd worden
 • Garanderen dat veiligheidsprocedures altijd worden opgevolgd
 • Het beheer van ligtijden
 • Controle of alle milieuwetten en -reguleringen worden nagekomen
 • Het invullen van alle papierwerk en documentatie
 • U op de hoogte houden van de voortgang van uw zending en u informeren over eventuele problemen

Diensten tijdens huur en ligtijden

Of u nu de eigenaar bent of de charterer, het is essentieel om een gedegen, fatsoenlijke documentatie van de staat van het schip te hebben aan het begin en het einde van de charterovereenkomst. Deze informatie is van doorslaggevend belang bij geschillen over de toestand en het onderhoud van het schip na afloop van de charterperiode.

De maritieme controleurs van SGS vertegenwoordigen u. Ze inspecteren uw schip vóór aanvang van de charterperiode. Ze onderzoeken de uitrusting aan boord en registreren de toestand ervan en de staat van onderhoud. Aan het einde van de charterperiode worden het schip, de documenten en alle noemenswaardige veranderingen opnieuw geïnspecteerd. Vervolgens ontvangen alle betrokken partijen bij de charter gedetailleerde rapportage. De rapportage kan een belangrijk onafhankelijk bewijsstuk zijn dat uw belangen kan beschermen in het geval van een geschil over de staat van onderhoud of de toestand van een schip na afloop van een charterperiode.

Onafhankelijke controleurs en huur- en ligtijddiensten zijn commerciële inspectiediensten die SGS, veelgevraagd marktleider in handelsdiensten met bulklading, aanbiedt.

Stuur ons een e-mail
Marine Auger VideoMarine Auger VideoSGS' Marine Auger Sampling System reduces risk and gives you a competitive advantage. ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen