Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot leveringsketenInspectie & monsternameCargo and Vessel ServicesHerverpakking van gevaarlijke afvalproducten

Herverpakking van gevaarlijke afvalproducten

Afvalbeheerdiensten van SGS bieden herverpakkingsdiensten voor gevaarlijk afval om zeker te zijn dat uw afval voldoet aan de juiste normen voor recycling en verwerking. Bel ons ervaren team vandaag nog voor meer informatie.

Voor recycling van uw gevaarlijke afval moet het geanalyseerd worden en verpakt in containers met de juiste afmetingen, volgens wettelijke vereisten. Onze geaccrediteerde laboratoria beschikken over licenties voor de behandeling en het transport van gevaarlijk afval. We beschikken over de nieuwste uitrusting voor de herverpakking van afval in kleinere hoeveelheden zodat het voor de eindverwerking geaccepteerd wordt.

Aangezien we beschikken over wereldwijde netwerken en ervaring met logistieke ontwerpen voor vele industrietakken, kunnen we de aanpak van afvalbeheer aan uw specifieke behoeften aanpassen. In gevallen waarbij dringende herconditionering van gevaarlijke producten nodig is, bijvoorbeeld bij de overdracht vanuit tonnen in andere containers, beschikken onze teams voor milieuafval over de deskundigheid om nieuwe uitdagingen snel en efficiënt te overwinnen. Dit zorgt ervoor dat uw producten zo snel mogelijk terugkeren in de leveringsketen en uw afvalbeheerprocessen uw onderneming een toegevoegde waarde geven door te voldoen aan milieunormen.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met nationale en internationale regelgeving. Uw naleving van industriële wetgeving wordt gegarandeerd door onze certificering die bewijst dat uw afval op de juiste manier verwerkt werd.

Voor een goed geweten en een efficiënt afvalbeheerprogramma, zorgt u voor herverpakking van uw gevaarlijke afval door vandaag nog ons team op te bellen.

Stuur ons een e-mail
Waste ManagementSGS Waste Management Services LeafletIndustrial waste disposal - Advice and Management ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen