Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot leveringsketenInspectie & monsternameTraditionele & mechanische monsterafname

Gerelateerde links

Traditionele en mechanische monsterafname

Monsterafname is één van de belangrijkste stappen in de analyse van bulklading Correcte monsterafname voorkomt vooringenomenheid en verzekert dat de analytische resultaten de hele lading representeren. SGS heeft de ervaring en deskundigheid om traditionele en mechanische monsterafname uit te voeren op een groot aantal bulkgoederen. Onze teams hebben grote ervaring in handmatige, schroefboor- of mechanische monsterafname in havens en overslagpunten over de hele wereld.

SGS is synoniem voor het hoogste niveau van integriteit, onpartijdigheid en nauwkeurigheid. Onze wereldwijde teams van professionals werken met u samen om uw behoeften te onderzoeken en evalueren. Wij kunnen de specificaties van uw klanten bespreken en de toepassing van alle mogelijke toepasselijke industrienormen. Ongeacht wat uw grondstof is, uw locatie of grootte van de zending, past SGS dezelfde gestandaardiseerde benadering toe die resulteert in nauwkeurige, echt representatieve uitkomsten uit handmatige, lans-, schroefboor- of mechanische monsterafnames.

SGS-diensten voor de monsterafname van bulkladingen helpen u monstervervuiling te elimineren, evenals vooringenomenheid, wat resulteert in een accurate, overkoepelende weergave van uw algehele kwaliteit. Neem contact op met SGS voor resultaten van monsterafname van bulkladingen waar u op kunt vertrouwen.

Stuur ons een e-mail
Services For ProductionServices For ProductionAn Overview Of SGS Services For The Production Sector ...
Marine Auger VideoMarine Auger VideoSGS' Marine Auger Sampling System reduces risk and gives you a competitive advantage. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen