Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot leveringsketenProductconformiteitsbeoordeling (PCA)

Gerelateerde links

Productconformiteitsbeoordeling (PCA)

Een SGS-Productconformiteitsbeoordeling (Product Conformity Assessment (PCA)) is erop gericht dat specifieke producten voldoen aan technische reguleringen en standaarden van de regelgevende instantie van het importerende land.

Een conformiteitsbeoordeling verifieert de compliance van een product met de eisen van de toepasbare normen en technische reguleringen. Het volgt op een rapport van SGS-productspecialisten over controleactiviteiten, zoals laboratoriumanalyses, fysieke inspecties en fabrieksaudits. Overeenstemming van een product met de eisen wordt aangegeven door de uitgifte van een Certificaat van Conformiteit (Certificate of Conformity (CoC)), een document dat verplicht is voor in- en uitklaring door de douane.

Wij leveren Productconformiteitsbeoordelingsdiensten en assisteren zowel producenten als leveranciers bij het bereiken van overeenstemming van hun exportproducten naar vele landen, bijvoorbeeld Algerije, Egypte, Kenia en Nigeria.

Een SGS-Productconformiteitsbeoordeling voorkomt de invoer van onveilige, ongeschikte of imitatiegoederen; deze beoordeling ondersteunt overheidsinstanties bij de invoering van verplichte reguleringen, ingesteld ter bescherming van de gezondheid en de veiligheid van consumenten en het milieu.

Een Productconformiteitsbeoordeling vereenvoudigt en beschermt handelaarsbelangen: importeurs profiteren van snellere in- en uitklaring omdat evaluatieactiviteiten
voor verscheping voltooid zijn en exporteurs geen risico lopen op afwijzing van hun goederen in het land van bestemming omdat deze niet aan de eisen voldoen.

Meer informatie over een SGS-Productconformiteitsbeoordeling?

Stuur ons een e-mail
BROCHUREProduct Conformity Assessment ...
PCA Contact ListContact ListList of worldwide contacts for PCA ...
Supply Chain Services Services along your supply chainProtecting your interests along your industrial supply chain around the world. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen