Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot leveringsketenKwaliteitsborging en kwaliteitscontrole

Gerelateerde links

Kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole

Kwaliteitsborgings- en kwaliteitsgarantiediensten van SGS – verzeker u ervan dat uw materiaal, producten, machines, apparaten en industriële faciliteiten zijn vervaardigd volgens alle voorschriften.

De kwaliteit van al uw apparaten, materiaal, producten, gebouwen en industriële faciliteiten moet voldoen aan strenge regelgeving en normen. Met onze kwaliteitsborging- en kwaliteitscontrolediensten zorgt u voor conformiteit met alle contractuele specificaties, verplichte regels en kwaliteitsnormen.

Wij bieden u onafhankelijke controle, inspectie en tests van al uw materiaal, onderdelen, eindproducten en fabrieken – zowel off-site bij de fabrikanten of op locatie tijdens het bouwproces.

Als toonaangevende leverancier van kwaliteitsborging- en kwaliteitscontrolediensten, bieden wij u ongeëvenaarde ervaring in iedere sector. Met middelen en expertise van hoog niveau en een uniek wereldwijd netwerk kunnen wij u kwaliteitsgarantie/kwaliteitscontrole door uw gehele aanvoerketen bieden waar ook ter wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze kwaliteitsborging- en kwaliteitscontrolediensten kunnen helpen de kwaliteit van uw materiaal, producten, aparaten en industriële faciliteiten te waarborgen.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen