Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot leveringsketenKwaliteitsborging en kwaliteitscontroleFabrieksacceptatietest

Gerelateerde links

Fabrieksacceptatietest

Fabrieksacceptatietest van SGS - zorg ervoor dat uw apparatuur of installatie in overeenstemming is met de vereiste kwaliteit en voldoet aan alle contractuele specificaties.

Voorafgaande aan de definitieve installatie, moet u er zeker van zijn dat uw apparatuur of installatie in overeenstemming is met de vereiste kwaliteit en volledig operationeel is. Onze fabrieksacceptatietest bepaalt of uw apparatuur of installaties werken zoals bedoeld en voldoen aan alle contractuele specificaties.

Waarom gebruikmaken van een fabrieksacceptatietest van SGS?

Onze uitgebreide fabrieksacceptatietest is de meest kosteneffectieve manier om ervoor te zorgen dat uw apparatuur of installatie goed werkt. Wij zijn een bijzonder goed gekwalificeerde, onafhankelijke derde partij en beschikken over alle vaardigheden en middelen om een ​​betrouwbare test uit te voeren. We kunnen anders ook geschikte tests namens u bijwonen.

Onze fabrieksacceptatie helpt u:

 • Een onafhankelijk bewijs van functionaliteit, kwaliteit en integriteit te verkrijgen, dankzij ons uitgebreide controleproces
 • Bij het controleren van alle belangrijke documenten, zoals handleidingen, instructies, plannen, tekeningen, leiding- en instrumentatieschema's (P&IDs)
 • Ervoor te zorgen dat uw apparatuur of installatie presteert zoals kan verwacht worden onder het toetsbare bereik van voorzienbare omstandigheden, met inbegrip van oneigenlijk gebruik en fouten

Een toonaangevende leverancier van betrouwbare fabriekacceptatietests

Als toonaangevende leverancier bieden wij u de accreditaties, technische expertise en jarenlange ervaring die nodig is om u te voorzien van betrouwbare fabriekacceptatietesten. Bovendien kunnen we dankzij ons wereldwijde netwerk van deskundige professionals, klaar staan met degelijk opgeleide en gekwalificeerde technisch specialisten - snel en waar dan ook.

Onze fabrieksacceptatietests omvatten: 

 • Uitgebreide controle op volledigheid
 • Bewijs van functionaliteit door middel van conventionele functietests of simulaties
 • Controle van contractuele eisen
 • Controle en verificatie van de beschikbaarheid en kwaliteit van documenten
 • Eindinspectie

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze fabrieksacceptatietest ervoor zorgt dat uw apparatuur of installatie in overeenstemming is met de vereiste kwaliteit en voldoet aan alle contractuele specificaties.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen