SGS INTRON Certificatie B.V. is een door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerde onafhankelijke certificatie-instelling (RvA registratienummers C015 en I213) met de focus op product- en procescertificatie voor de bouwgerelateerde sector. Met een certificering van SGS kunt u laten zien dat uw producten, processen, systemen en diensten voldoen aan nationale en internationale regelgeving en normen. We helpen u om de vereiste certificering te verkrijgen die nodig is om zaken te doen in uw doelmarkten, zodat u en uw klanten de gewenste verzekeringen krijgen. En dat over de hele wereld.

Zand, grind, recyclinggranulaat, gevelpanelen of dakbanen; onze auditoren staan klaar om uw kwaliteitssysteem, procedures, werkvoorschriften of handelingen te controleren tegen de vereisten zoals opgenomen in de beoordelingsrichtlijn (BRL). Ook kunt u bij ons terecht voor certificatie van processen in bodemonderzoek of bodemsanering, grondreiniging of dakdekken.

Bent u als fabrikant of producent op zoek bent naar een certificatie-instelling voor een CE-markering of FEV (Fabrikant Eigen Verklaring)? Of gaat u een sportveld aanleggen?

De volgende vakgroepen kunnen u hiermee helpen:

  • Vakgroep bouwgrondstoffen en duurzaamheid
  • Vakgroep bodem en grond
  • Vakgroep daken en gevels
  • Vakgroep sloop (SVMS-007)
  • Vakgroep sport
  • Vakgroep STEK/F-gassen

De experts van SGS INTRON Certificatie staan garant voor een deskundige, onafhankelijke en klantgerichte dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)88 - 214 5133 of klik op Stuur ons een e-mail bij contact.

 

SGS INTRON Certificatie voorwaarden: