Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Mijnbouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Mijnbouw

Overzicht

Door onze deskundigheid in de mijnbouw zijn we toonaangevend in deze bedrijfstak. Of u nu technisch advies nodig heeft over staalproductie of een strategisch partnerschap in de steenkool- en cokeshandel, adviezen voor risicobeperking, het maximaliseren van winsten of voor het verbeteren van de efficiency in de winning van edele metalen of basismetalen, onze internationale dienstverlening staat voor u klaar.

Diensten voor de mijnbouw- en mineralensector van SGS: Wij leveren uw concurrentievoordeel.

In een wereld van globalisering, technologische vooruitgang, toenemende regulering en marktschommelingen, zien exploratie en mijnbouw zich geconfronteerd met meer complexe uitdagingen dan ooit tevoren.

Om u te helpen deze uitdagingen aan te gaan, biedt SGS een uitgebreide dienstenreeks die exploratie, plant design en engineering, productie, industriële toepassingen en buitenbedrijfstelling en sluiting omvat. Als uw strategische partner leveren we diensten op het gebied van analyses, technologie, handel en consultancy, om u te helpen meer groei te bereiken met een slanke, efficiënte organisatie, die uw producten sneller op de markt brengt en risico's beperkt. Onze industriële deskundigen kunnen u helpen optimaal resultaat uit marktontwikkelingen en technische vooruitgang te halen, zodat u uw kansen optimaal kunt benutten en uw concurrentie voor kunt blijven.
 
Om de uitdagingen van deze dynamische sector aan te kunnen gaan, breiden we onze diensten voortdurend uit via ons wereldwijde netwerk van industriële deskundigen en ultramoderne faciliteiten – zodat we u in elk stadium concurrentievoordeel leveren.

Deskundige dienstverlening van een toegewijde industriële partner

In de exploratiefase bieden we een groot aantal diensten, zoals geochemische testen, berekeningen van hulpmiddelen en technische rapporten, geometallurgie, bereiksonderzoeken en ontwikkeling van stroomschema's, pilotprojecten en milieudiensten. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de meest geschikte technologieën voor uw project en om gegevens en stroomschema's te leveren die u zullen helpen bij de voortgang van uw project.

Voor opstartende en operationele mijnen levert SGS een uitgebreid dienstenpakket, waaronder laboratoria op locatie, waterbehandeling, inbedrijfstelling en operationele ondersteuning in de installatie, procesadvies, het oplossen van knelpunten, optimalisering van uitrusting en deskundige systemen.

In de voorbereidende fase combineren onze experts hun ervaring in plant design en engineering om op tijd beproefde, voordelige oplossingen te vinden voor kleinschalige uitbreidingen, moderniseringen en exploitatieprojecten.

Onze inspecties en monsternames ondersteunen zowel kopers als verkopers van waardevolle ladingen.   We voeren vracht- en vaartuiginspecties en commerciële analyses uit en inspecteren voorraadcontroleapparatuur.

Naast een volledige reeks aan standaard analyse- en inspectiesdiensten, bieden we niet alleen ultramoderne laboratoria maar zelfs laboratoria en personeel op locatie zodat u uw eigen testfaciliteiten op maat heeft – waar ook ter wereld.

Een ethische partner voor de mineralensector

Een netwerk van industriespecialisten en ultramoderne faciliteiten, stelt SGS in staat als derde partij betrouwbare diensten aan exploratiebedrijven, mijnondernemingen, financiële organisaties en overheden over de hele wereld te bieden. Samenwerking met SGS voorziet u van een onafhankelijke, betrouwbare, ethische partner die de transparante en objectieve ondersteuning biedt die u helpt te gedijen in deze uitdagende sector.

Neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe onze uitgebreide dienstenreeks u kan helpen.

SGS Minerals Access SheetSGS Minerals Access Sheet(PDF 261 KB) ...
Minerals Contact CardLab ContactsMinerals Contact CardThe minerals contact card is a comprehensive directory listing of exploration, analytical, metallurgical and engineering services laboratories around ...
Coal Contact CardLaboratory ContactsCoal Contact CardCoal Laboratory Contacts ...

Contact

 • SGS Nederland B.V. (R.C. Rotterdam No. 24226722)

  • Malledijk 18
   Spijkenisse, 3208LA
   Nederland
  • t   +31 181 69 3333
  • f   +31 181 62 3566
  • e   Stuur ons een e-mail
 • Onze Minerals Experts

  • Malledijk 18
   Spijkenisse, 3208LA
   Nederland
  • t   +31 181 69 33 33
  • f   +31 181 69 35 73
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Evenementen