Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Olie en gas

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome Olie en gas

Gerelateerde links

Overzicht

Onze gedegen technologie, kennisgebaseerde benadering en toewijding aan kwaliteit en veiligheid stellen ons in staat om innovatieve oplossingen aan te dragen voor alle onderdelen van de olie- en gassector. Onze diensten voor upstream- en downstreamsectoren verrijken iedere schakel van de waardeketen; van brandstof voor transporten en verwarmingsproducten tot kunststoffen, meststoffen en farmaceutische producten. Ons groeiende netwerk van vestigingen en laboratoria over de hele wereld verleent onafhankelijke diensten die inspelen op de behoeften van de klanten en het leveren van concurrentievoordeel.

Olie- en gasdiensten:  Laat SGS het succes van uw onderneming aandrijven.

Of u nu actief bent in de exploratie, de winning, het raffineren, het vervoer of het vermarkten van olie, gas, bitumineus zand of andere koolwaterstoffen, SGS biedt een uitgebreide dienstenreeks ter ondersteuning en optimalisatie van uw onderneming. Door de recente volatiliteit en recordbrekende prijzen voor deze grondstoffen is het van vitaal belang optimaal resultaat uit elk deel van de productie- en waardeketen te halen – en de efficiency van uw eigen processen te optimaliseren.
 
Als ondersteunende dienst voor upstream exploratie bieden we diverse diensten die onafhankelijk of gebundeld gebruikt kunnen worden om uw bestaande processen te verbeteren.  Op het gebied van de toegepaste mineralogie kunt u ons de uitvoering van geavanceerde reservoirkwaliteitsdiensten, schaliegasmineralogie en XRD-analyse toevertrouwen. 

Omdat uw kern zo waardevol is, is het essentieel ervoor te zorgen dat alle apparatuur voor de meting, weging of allocatie van gewonnen koolwaterstoffen optimaal functioneert en nauwkeurige informatie levert.  Wij kunnen u helpen met registratie- en kalibratiediensten, emissiemetingen en meetadviesdiensten om de hoogst haalbare meetprecisie te garanderen.

Ook ter ondersteuning van upstream activiteiten bieden wij analyse van reservoir- en productievloeistoffen, monsterbeheer en -distributie en onconventionele grondstoffendiensten, zoals de analyse van in steenkool ingebed methaan en testdiensten voor waterputten.
 
Voor de downstream sector bieden we ondersteuning bij distributie en detailhandel, zoals kalibratiediensten, faciliteitenaudits, lekkagedetectie en onderhoud.  De logistiek voor olie en gas kan heel complex zijn. Daarom hebben wij een team van internationale deskundigen dat u kan helpen uw producten veilig, zeker en in naleving van nationale en internationale normen op de beoogde bestemming af te leveren.

Wij helpen bij het ontwerp en de uitvoering van blending, het gebruik van additieven en andere optimaliseringsprocessen, onshore, offshore en in transit.  Wanneer het moeilijk is kredietlijnen zeker te stellen, kunt u er van op aan dat onze inspecties van wereldklasse zijn. 
 
SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering met ongeëvenaarde ervaring, uitgebreide deskundigheid en een wereldwijd bereik. In welke bedrijfstak u ook actief bent, neem vandaag nog contact met ons op om te ervaren hoe onze uitgebreide en gespecialiseerde diensten voor olie en gas u een concurrentievoordeel kunnen opleveren.

OIESService DescriptionOIES Service DescriptionOIES Service Description ...

Contact

 • SGS Nederland B.V. (R.C. Rotterdam No. 24226722)

  • Malledijk 18
   Spijkenisse, 3208LA
   Nederland
  • t   +31 181 69 3333
  • f   +31 181 62 3566
  • e   Stuur ons een e-mail
 • Onze Oil & Gas Experts

  • Malledijk 18
   Spijkenisse, 3208LA
   Nederland
  • t   +31 181 69 34 12
  • f   +31 181 69 35 54
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen