Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Banen en Carrières

Onze cultuur

Als internationale organisatie is ons vermogen om in te spelen op de wensen en behoefte van de multiculturele samenleving cruciaal voor het succes van onze dienstverlening.

Het gaat er bij SGS om dat iedereen op de juiste plek zit. De individuele behoeften van onze medewerkers staan centraal en we bieden mogelijkheden die innovatie en kennis bevorderen. We moedigen daarbij medewerkers aan om zoveel mogelijk te werken met collega's in andere disciplines, op een andere locatie of met een andere achtergrond.

Naast persoonlijke ontwikkeling vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie. Met een heldere missie, doelstellingen en ambities wordt iedereen geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan het succes van SGS.

Het is een van onze hoogste prioriteiten om medewerkers met verschillende achtergronden, culturen en denkpatronen samen te brengen om kennis, ideeën en ervaringen te delen.

 
Contact

SGS Nederland B.V. (R.C. Rotterdam No. 24226722)

 • Malledijk 18
  Spijkenisse, 3208LA
  Nederland
 • t   +31 181 69 3333
 • f   +31 181 62 3566
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Evenementen

 • jun
  12

  fib Symposium 2017
  De Betonvereniging organiseert in samenwerking met de Belgische Betongroepering en Aachen Universiteit van 12 t/m 14 juni het fib Symposium 2017. Het fib zet zich in voor internationaal onderzoek naar wetenschappelijke en praktische vraagstukken om de technische, economische, esthetische en milieutechnische prestatie van betonconstructies te bevorderen. Het thema dit jaar is 'High tech concrete: Where technology and engineering meet!'
 • jun
  20

  LCA congres 2017: Gereedschap voor een duurzame bouwketen
  De vraag naar duurzame toepassingen in de bouw stijgt. Een levenscyclusanalyse (LCA) is een belangrijk startpunt voor innovatie en verduurzaming van een product of dienst. Speciaal voor u organiseert SGS op dinsdag 20 juni het congres ‘LCA: gereedschap voor een duurzame bouwketen’. Deze middag duiken we dieper in de wereld van de LCA.