Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Conformiteit en integriteit

Gedragscode voor integriteit

De gedragscode voor integriteit is goedgekeurd door onze raad van bestuur en het managementteam.  Deze richtlijn is van toepassing op alle medewerkers, leidinggevenden, directieleden en onze dochtermaatschappijen. Alle aspecten van de Code die niet specifiek beperkt zijn tot onze medewerkers, moeten ook nageleefd worden door aannemers, consultants, freelancers, joint-venture partners, agenten, onderaannemers en anderen die SGS vertegenwoordigen.

De Code of Integrity van SGS bepaalt de belangrijkste principes voor professionele integriteit en representeert de waarden van onze totale organisatie, onze activiteiten en onze dochters. Naleving ervan dient iedereen die handelt in naam van SGS te helpen bij het treffen van de juiste beslissingen tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden.
Download de integriteitscode in:

Contact

SGS Nederland B.V. (R.C. Rotterdam No. 24226722)

 • Malledijk 18
  Spijkenisse, 3208LA
  Nederland
 • t   +31 181 69 3333
 • f   +31 181 62 3566
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Evenementen

 • nov
  14

  Seminar Europese regelgeving voor uitloging van bouwproducten
  De nieuwe geharmoniseerde Europese normen voor uitloging van bouwproducten (NPR CEN/TS 16637-1, -2 en -3) zullen in 2018 van kracht worden. Bent u al bekend met de inhoud en de voorwaarden uit deze normen? Op dinsdag 14 november houden wij een seminar over dit specifieke onderwerp.
 • nov
  16

  Betondag 2017
  SGS INTRON neemt op 16 november deel aan de 60e Betondag in de Doelen in Rotterdam. De Betondag is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor betonminnend Nederland met meer dan 120 exposanten en diverse inlooplezingen.