Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Conformiteit en integriteit

Gedragscode voor integriteit

De gedragscode voor integriteit is goedgekeurd door onze raad van bestuur en het managementteam.  Deze richtlijn is van toepassing op alle medewerkers, leidinggevenden, directieleden en onze dochtermaatschappijen. Alle aspecten van de Code die niet specifiek beperkt zijn tot onze medewerkers, moeten ook nageleefd worden door aannemers, consultants, freelancers, joint-venture partners, agenten, onderaannemers en anderen die SGS vertegenwoordigen.

De Code of Integrity van SGS bepaalt de belangrijkste principes voor professionele integriteit en representeert de waarden van onze totale organisatie, onze activiteiten en onze dochters. Naleving ervan dient iedereen die handelt in naam van SGS te helpen bij het treffen van de juiste beslissingen tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden.
Download de integriteitscode in:

Contact

SGS Nederland B.V. (R.C. Rotterdam No. 24226722)

 • Malledijk 18
  Spijkenisse, 3208LA
  Nederland
 • t   +31 181 69 3333
 • f   +31 181 62 3566
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Evenementen

 • jun
  20

  LCA congres 2017: Gereedschap voor een duurzame bouwketen
  De vraag naar duurzame toepassingen in de bouw stijgt. Een levenscyclusanalyse (LCA) is een belangrijk startpunt voor innovatie en verduurzaming van een product of dienst. Speciaal voor u organiseert SGS op dinsdag 20 juni het congres ‘LCA: gereedschap voor een duurzame bouwketen’. Deze middag duiken we dieper in de wereld van de LCA.