Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Duurzaamheid bij SGS

Het leveren van een significante bijdrage in duurzaamheid, is binnen SGS een gemeengoed.

Voor SGS is duurzaamheid meer dan alleen het verminderen van de uitstoot van CO2, het werken op basis van de hoogste standaarden en goed zorgdragen voor werknemers. Het betekent ook dat we een positieve invloed willen hebben op de samenleving. Met onze dienstverlening zorgen we voor vertrouwen en transparantie in zowel de zakelijke als de publieke sector. Dankzij onze omvang kunnen we best practises in waardeketens over de hele wereld toepassen, maar tegelijkertijd ook zorgen dat lokaal, enthousiaste medewerkers gefocust zijn op plaatselijke gemeenschappen. Veel van onze diensten houden bovendien al direct verband met duurzaamheid, zoals milieunormen en productveiligheid.

Dit jaar staat ons duurzaamheidsverslag volledig online. We hopen hiermee nog meer mensen te laten zien hoe wij als SGS met duurzaamheid omgaan. Het verslag, inclusief informatie over onze visie en met voorbeelden uit de praktijk, is op SGS.com in het Engels te downloaden.
Contact

SGS Nederland B.V. (R.C. Rotterdam No. 24226722)

 • Malledijk 18
  Spijkenisse, 3208LA
  Nederland
 • t   +31 181 69 3333
 • f   +31 181 62 3566
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Evenementen

 • nov
  14

  Seminar Europese regelgeving voor uitloging van bouwproducten
  De nieuwe geharmoniseerde Europese normen voor uitloging van bouwproducten (NPR CEN/TS 16637-1, -2 en -3) zullen in 2018 van kracht worden. Bent u al bekend met de inhoud en de voorwaarden uit deze normen? Op dinsdag 14 november houden wij een seminar over dit specifieke onderwerp.
 • nov
  16

  Betondag 2017
  SGS INTRON neemt op 16 november deel aan de 60e Betondag in de Doelen in Rotterdam. De Betondag is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor betonminnend Nederland met meer dan 120 exposanten en diverse inlooplezingen.