Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Wanneer u voldoet aan de nieuwe ISO 50001-norm voor energiebeheer, zal het gemakkelijker voor u zijn uw energie-efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en de verwachtingen van uw klanten zowel tegemoet te komen als te overtreffen.

Met efficiënte energiebeheersystemen (EnMS) kan uw organisatie processen installeren om de energieprestaties te verbeteren. Door de implementatie kunt u energiekosten, emissies van broeikasgassen (BKG) en andere milieutechnische effecten reduceren. De ISO 50001-norm installeert een internationaal raamwerk voor de levering, het gebruik en verbruik van energie in industriële, commerciële en institutionele organisaties.

Door een energiebeheersysteem dat voldoet aan de ISO 50001-norm te implementeren, kunt u aantonen dat uw bedrijf aan energie-efficiëntie werkt en deze constant probeert te verbeteren.

Het wereldwijde netwerk van gekwalificeerde energiebeheer-deskundigen van SGS kan u helpen bij het doorlopen van het ISO 50001-certificeringsproces met training, gap-assessment en certificatie-audits.

Realiseer ISO 50001-certificering met onafhankelijke assessments of audits door SGS om u te onderscheiden van de concurrentie en uw inzet voor energie-efficiëntie aan te tonen.