Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

ISO 9001:2008 basistraining van SGS – een inleiding voor de ontwikkeling, de invoering en het beheer van kwaliteitsbeheersystemen (QMS).

Een inleiding voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, invoering en het beheer van een QMS op basis van ISO 9001:2008. Deze training is bedoeld om uw organisatie te helpen bij het aantonen van inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, evenals een continue verbetering van uw kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Het oogmerk is de deelnemers een overzicht te geven van de doelen en de vereisten van ISO 9001:2008 als instrument voor zakelijke verbetering.

Als u van plan bent om een andere ISO 9001:2008-training te gaan volgen, bijvoorbeeld in interne audits en de training tot auditor of lead auditor of de interne QMS-auditor, doet u op deze cursus de kennis van ISO 9001:2008 op voor het ontwikkelen van verdere auditing-vaardigheden.

De training omvat presentaties, workshops en rollenspeloefeningen.

N.B.: Deelnemers hoeven geen kennis van auditing, kwaliteitsmanagementsystemen of ISO 9001:2008 te hebben om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

IRCA-accreditatie

We zijn wereldwijd geaccrediteerd door de International Register of Certified Auditors (IRCA), en bieden u een mix van geaccrediteerde en niet-geaccrediteerde trainingen om aan uw wensen tegemoet te komen. Uw lokale SGS-vertegenwoordiging kan u alle informatie verstrekken over trainingen bij u in de buurt.

Waarom kiezen voor een ISO 9001:2008-awarenesstraining van SGS?

Onze trainingen worden gegeven door ervaren experts en trainers op het gebied van kwaliteitsbeheersystemen. Uw kennis en vaardigheden worden ontwikkeld via een interactieve en praktische leermethode.

Neem contact op met SGS voor meer informatie over de ISO 9001:2008 awarenesstraining.