Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

ISO 9001:2008 Internal Auditor Training van SGS - ontwikkel de vaardigheden voor het samenstellen en uitvoeren van een interne audit.

Deze training ontwikkelt de benodigde vaardigheden om processen te beoordelen, te raporteren over hun effectieve implementatie en een bijdrage te leveren aan de continue verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de ISO-norm 9001:2008.

Cursisten die deze training hebben gevolgd:

  • weten wat een interne audit bij het onderhouden en verbeteren van managementsystemen inhoudt
  • kunnen het doel en de structuur van ISO 9001:2008 toelichten
  • kunnen een plan voor een interne audit opstellen, audit-informatie verzamelen via observatie, interviewen en steekproefsgewijs documenten en dossiers natrekken
  • kunnen feitelijke auditverslagen schrijven die tot verdere verbetering van de doelmatigheid van het QMS bijdragen
  • kunnen suggesties doen voor het controleren van de effectiviteit van corrigerende maatregelen

De training omvat presentaties, workshops en rollenspeloefeningen.

N.B.: Deelnemers hoeven geen kennis van auditing, kwaliteitsmanagementsystemen of ISO 9001:2008 te hebben om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

IRCA-accreditatie

We zijn wereldwijd geaccrediteerd door de International Register of Certified Auditors (IRCA), en bieden u een mix van geaccrediteerde en niet-geaccrediteerde trainingen om aan uw wensen tegemoet te komen. Uw lokale SGS-vertegenwoordiging kan u alle informatie verstrekken over trainingen bij u in de buurt.

Waarom kiezen voor de training ISO 9001:2008 internal auditor van SGS?

Onze trainingen worden gegeven door ervaren experts en trainers op het gebied van kwaliteitsbeheersystemen. Uw kennis en vaardigheden worden ontwikkeld via een interactieve en praktische leermethode.

Neem vandaag nog contact op met SGS voor meer informatie over onze ISO 9001:2008 Internal Auditor Training.