Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Om behulpzaam te zijn bij een succesvolle ontwikkeling in de richting van certificering, kan SGS onafhankelijke, op zichzelf staande pre-audits of gap-analyse-audits uitvoeren volgens de norm(en) van uw doelstelling.

Wij van SGS zijn specialisten als het erom gaat organisaties te helpen hun potentieel te verwezenlijken. Aan de hand van onze gap-analyse-audits kunt u beslissen hoe u uw managementsystemen dient aan te passen om klaar te zijn voor certificering en u krijgt inzicht in hoe de prestatie van uw systemen zich verhoudt tot de eisen van de betreffende certificeringsnorm. Een gap-analyse kan onafhankelijk van een bepaalde certificeringsactiviteit uitgevoerd worden en ongeacht of u van plan bent met SGS samen te werken gedurende het complete certificeringsproces.

Als eerste stap op weg naar certificering helpt een gap-analyse-audit u het succes van de reeds voltooide werkzaamheden te bevestigen en eveneens systemen, processen en documentatie te identificeren die nog verbeterd moeten worden. Onze ervaren auditors begeleiden u door het proces waarbij de huidige mogelijkheden van uw organisatie vastgesteld en gedocumenteerd worden.

We beschikken over diepgaande kennis van de vereisten voor de normen van internationale managementsystemen. Wij ijken uw prestaties aan deze normen en rapporteren welke correcties aangebracht moeten worden om te voldoen aan de gewenste norm.

U kunt uw betrokkenheid bij kwaliteit en continue effectieve verbetering aantonen en onderstrepen door een gap-analyse-audit met SGS.