Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De deskundigen van SGS weten hoe belangrijk het is de juiste partner te kiezen voor klinisch onderzoek. Daarom hebben wij een krachtig pakket van klinische onderzoeksdiensten opgesteld waarmee u de hoogste normen kunt bieden tijdens uw onderzoeken - van fase I tot fase IV tot post-goedkeuring en het op de markt brengen van nieuwe producten.

Als toonaangevende contractonderzoeksorganisatie met meer dan 35 jaar ervaring in klinisch onderzoek en met een internationaal bereik, is SGS perfect geplaatst om u te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor klinisch onderzoek die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met een sterke focus op 'First In Human-proeven' en klinische onderzoeken voor infectieziekten is het ons doel te zorgen dat uw tijdslijnen geoptimaliseerd worden en uw indieningen voldoen aan de regels om te zorgen dat uw product snel en veilig op de markt gebracht kan worden.

Wanneer u met onze deskundigen werkt, profiteert u van veel meer dan alleen de topklasse service die we geleverd hebben tijdens de duizenden proeven die we tot nu toe georganiseerd hebben. U kunt gebruik maken van:

  • Onze farmacologische faciliteiten, bioanalytische laboratoria en onderzoeksmanagementsvestigingen 
  • Gegevensbeheer en rapportage, wat u helpt aan de normen te voldoen bij het aanvragen van een goedkeuring voor uw product
  • Ondersteuning na goedkeuring als uw product op de markt gebracht is

Dit zorgt allemaal voor snelle en soepele test- en ontwikkelingsprocessen. U kunt 'go/no go'-beslissingen nemen over uw product die gebaseerd zijn op uiterst betrouwbare gegevens.

Als het gaat om outsourcing van klinisch onderzoek is er geen betere partner dan SGS.