Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Vandaag de dag is handel altijd dynamisch. SGS levert de steun die nodig is om uw handelsactiviteiten tot een succes te maken.

Dankzij ons wereldwijde netwerk van laboratoria en certificeringsfaciliteiten, kunnen we u het volledige scala aan vracht-inspectiediensten bieden. Op die manier kunnen we u helpen de hygiëne en veiligheid van uw vracht gedurende elke fase van de productieketen te bewaken.

Wij inspecteren opslagreservoirs en opslagplaatsen en bewaken uw goederen tijdens het transportproces, van inspectie vóór verzending tot inspectie tijdens export. Wij voeren inspecties op reinheid uit om vast te stellen dat opslagplaatsen vrij zijn van geur, vocht, verontreinigingen, residuen uit de vorige vracht of ongedierte. Onze onpartijdige onderzoeken en rapporten leveren documentatie voor alle risicobeoordelingen en schade-onderzoeken alsmede controle voor due diligence. SGS kan tevens aantonen dat uw bedrijf aan de lokale en internationele normen voldoet.

Dankzij onze jarenlange ervaring in certificering en controle, kunnen we klanten over de hele wereld tevens helpen met een reeks diensten op het gebied van comptabele meting, kalibratie-instrumenten en testen. Op die manier kan vermeden worden dat er productschade optreedt tijdens het opslagproces en belanghebbenden geen vertrouwen meer hebben in de integriteit van uw goederen.

Onze e-certificeringsdienst en webgebaseerde gegevenstraceringssystemen kunnen helpen om de documentatie- en monitoringprocessen te versnellen. Zo kunnen uw goederen eerder naar de volgende fase van uw handelsactiviteiten.

Door ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de industrienormen en uw goederen door de hele productieketen heen bewaakt worden, helpen we u te verzekeren dat uw goederen snel en in topconditie de klant bereiken. Neem nu contact met ons op om uit te vinden hoe onze vracht-inspectiediensten uw activiteiten soepel kunnen laten verlopen.