Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS biedt inspectie- en certificatiediensten vóór de verzending aan, evenals ontsmetting en houtbehandeling voor uw houtverpakkingsmaterialen.

Om ervoor te zorgen dat u de regelgeving wat betreft houtverpakkingsmateriaal naleeft, voeren we deze dienstverlening uit conform voorschrift 15 van de internationale norm voor fytosanitaire maatregelen (ISPM15).

ISPM15, ontwikkeld door de internationale conventie voor plantenbescherming (IPPC), helpt de internationale verspreiding van ziektes en insecten tegen te gaan, die een negatieve uitwerking zouden kunnen hebben op planten of ecosystemen. Daarom bewijst de naleving ervan uw deskundigheid betreffende openbare gezondheid en uw inzet voor milieuzorg.

Wij verzorgen uw houten verpakkingen, inclusief pallets en kratten, met behulp van ontsmettingsdiensten of een warmtebehandeling. In elk geval geven wij navolging aan de betreffende veiligheids-, kwaliteits- en milieurichtlijnen en kunnen het juiste certificaat op papier afgeven of, indien nodig, een e-certificaat.

Om ervoor te zorgen dat uw houten verpakking voldoet aan ISPM15 en u de benodigde certificering verkrijgt, neemt u het beste direct contact op met SGS.