Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS is synoniem voor het hoogste niveau van integriteit, onpartijdigheid en nauwkeurigheid. Wij waren betrokken bij het ontwerp, de productie en de bewaking van mechanische bemonsteringssystemen (MSS) sinds meer dan 35 jaar en onze bulkvrachtsystemen zijn in meer dan 20 landen in gebruik. SGS levert deskundige consultancy voor het ontwerp, de productie en de ondersteuning van uw mechanische bemonsteringssysteem.

Onze teams voor mechanische bemonsteringadvisering werken met u samen vanaf de conceptdefinitie tot het volledig operatieve systeem. Uitgaande van uw behoeften ontwikkelen wij projectspecificaties, beoordelen ze met uw team en ontwerpen vervolgens het systeem. We hebben ons een reputatie verworven wat betreft betrouwbaarheid – stortgoten en doorvoersystemen voor materiaal ontworpen door SGS leveren consistente, gestandaardiseerde operaties die jarenlang in gebruik blijven. Fabricage, installatie, inbedrijfstelling en voortdurende mechanische bemonsteringsondersteuning kunt u ook van SGS verkrijgen.  

MSS-specificaties bevatten volledige informatie betreffende budgettering waardoor u optionele componenten kunt overwegen en u de informatie krijgt die u nodig heeft voor beslissingen over beschikbare opties en het vergelijken van constructie-aanbiedingen.

Het SGS-team houdt rekening met uw specifieke behoeften, potentiële kapitaalinjectie en operationele kosten om te verzekeren dat uw mechanische bemonsteringsysteem voor bulklading past bij uw budget en optimaal presteert. Hun bevindingen stellen u in staat uw systeem te optimaliseren, uitgaande van uw budget, behoeften en andere randvoorwaarden.  

Mechanische bemonsteringadvisering is één manier waarop SGS uw mechanische bemonsteringactiviteit voor bulklading kan optimaliseren.