Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De verkoop van uw producten langs de hele distributieketen wordt eenvoudiger met ISO 22000-certificering.

De ervaren auditors van SGS voeren audits binnen uw organisatie uit conform deze norm voor voedselveiligheidsbeheersystemen om u behulpzaam te zijn bij de controle en beperking van gevaren voor de voedselveiligheid.

ISO 22000-certificering heeft betrekking op alle processen binnen de voedselketen die uitwerking hebben op de veiligheid van het eindproduct. Hij specificeert de vereisten voor een uitgebreid voedselveiligheidsbeheersysteem evenals de integratie van onderdelen van Good Manufacturing Practices (GMP) en Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP).

Deze internationaal erkende norm voor voedselveiligheid dient door alle organisaties binnen de voedselproductieketen gebruikt te worden, van de landbouw tot de horeca, de verwerking, het transport en de opslag, tot aan verpakking en detailhandel. U kunt uw betrokkenheid bij voedselveiligheid aantonen en uw concurrentiepositie verbeteren met een audit door ons wereldwijde netwerk van deskundigen op het gebied van de voedselveiligheid.

De ISO 22000-certificering, ontwikkeld in 2005, zorgt thans voor één enkele voedselveiligheidsnorm die de verschillende nationale normen harmoniseert in een gemakkelijk te begrijpen aantal vereisten dat eenvoudig toe te passen is en erkend wordt over de gehele wereld.

ISO 22000 vormt de kern van FSSC 22000, de als wereldwijd voedselveiligheidsinitiatief erkende norm die zich aanvullend richt op de specifieke eisen van grote retailers en wereldwijde producenten.

Als dit ook uw markt is, kunnen wij van SGS eerste assessments leveren conform FSSC 22000 of met u samenwerken om van ISO 22000 naar deze norm toe te werken.

Voldoe aan voedselveiligheidsnormen met ISO 22000-certificering door SGS.