Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Analysediensten op het gebied van soortenidentificatie van SGS – door vlees, vis en zeevruchten te testen kan de veiligheid van de toeleveringsketen worden verzekerd, het risico op contaminatie worden verkleind en het vertrouwen van de klant worden versterkt.

Bescherm uw bedrijf tegen contaminatie in de toeleveringsketen en verklein het risico op fraude door gebruik te maken van onze diensten op het gebied van soortendetectie en -identificatie. Dankzij ons wereldwijde netwerk van hoog opgeleide deskundigen op het gebied van voedselveiligheid, kunnen wij DNA-testen uitvoeren om de aanwezigheid van contaminanten in uw toeleveringsketen vast te stellen.

Testen van contaminanten op globaal niveau

Dankzij ons wereldwijde netwerk van geavanceerde en strategisch geplaatste laboratoria kunnen wij u onafhankelijke analysediensten verschaffen. Onze diensten op het gebied van soortendetectie en -identificatie kunnen gebruikt worden voor de volgende etenswaren:

  • Varkensvlees
  • Rundvlees
  • Paardenvlees
  • Eend
  • Kalkoen
  • Kip
  • Vis
  • Zeevruchten

Voor onze voedselveiligheid-analyse voeren wij bovendien testen uit om de aanwezigheid van residuen van diergeneesmiddelen en markers vast te stellen. Hierbij valt te denken aan fenylbutazon (bute), anticoccidia en andere mogelijk schadelijke diergeneesmiddelen.

Onze diensten op het gebied van levensmiddelencertificering, zoals FSSC 22000 (Food Safety System Certification), IFS (International Featured Standard), Internationale BRC-norm voor voedselveiligheid (British Retail Consortium) en SQF (Safe Quality Food) kunnen ook gebruikt worden in samenhang met onze soortendetectie en -identificatieanalyse om het compliance-systeem vast te stellen.  Wij kunnen tevens zoeken naar een op maat gemaakt programma dat aan uw specifieke eisen voldoet.

Waarom kiezen voor de soortenidentificatie-analyse van SGS?

Wij leveren diensten op het gebied van audits van leveranciers, productinspectie, monsterafname, mystery shopping en controle van verkooppunten om risico's te verkleinen. Onze trainingsdiensten zijn ontworpen om de hygiëne- en gezondheidsrisico's met betrekking tot de specifieke activiteiten van de voedselindustrie (vleesindustrie, productie van kant-en-klaar voedsel enzovoort) te beheren en kunnen helpen om uitgebreide voedselveiligheid systemen toe te passen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze diensten op het gebied van voedselveiligheid.