Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De analyses voor houdbaarheid helpen fabrikanten aan de wettelijke en commerciële eisen te voldoen door te verifiëren of de juiste houdbaarheidsdatums "te gebruiken tot" en/of "ten minste houdbaar tot" op de producten zijn vermeld.

Levensmiddelen moeten voldoen aan nationale en internationale hygiënevoorschriften met betrekking tot de houdbaarheidsperiode. Dit bevordert de consumentenveiligheid, en zorgt ervoor dat uw organisatie de regelgeving naleeft en de integriteit en reputatie van uw merk geen schade oplopen. SGS kan de kwaliteit van uw producten op deze compliance beoordelen.

Onze laboratoria voor voedingsproducten werken gedurende langere tijd aan ieder product, en voeren hierbij bacteriële, sensorische, fysische en chemische analyses uit. Voorbeeld: als een product 90 dagen goed blijft bij gekoelde temperaturen bewaren we het op die manier. We testen een sample aan het begin en einde van de houdbaarheidsdatum – en langer indien nodig.

Onze houdbaarheidsdatum testdiensten helpen u inzicht te krijgen in hoe uw voedselproducten zich gedragen doorheen de tijd en hoe de veranderingen van ingrediënten, verpakking, of andere bijdragende factoren de houdbaarheidsdatum kunnen verlengen en de winst verhogen.

Dankzij onze laboratoria voor voedingsproducten over de hele wereld, stuk voor stuk voorzien van de toepasselijke accreditaties, bent u verzekerd van de meest betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve processen.

Neem contact op met SGS en ontdek hoe u kunt profiteren van onze versnelde houdbaarheidsanalyses.