Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Pre-shipment inspectiediensten (of PSI's) van SGS helpen overheden wereldwijd hun importomzet te beschermen, handel te faciliteren en het risico op illegale import te minimaliseren.

Wij voeren een grondige inspectie uit op goederen, facturen en andere documenten zodat voor verscheping een correcte identificatie kan plaatsvinden van:

  • Kwaliteit
  • Kwantiteit
  • Tariefclassificatie
  • Geschiktheid voor import
  • Exportmarkt prijs en/of waardering voor de douane

Deze identificatie faciliteert de correcte vaststelling van invoerrechten en belastingen of de goederenwaarde voor toezicht op vreemde valuta. Pre-shipment-inspectie is ook belangrijk voor overheden die willen voldoen aan de WHO-overeenkomst voor douanewaardering.

Waarom SGS als uw pre-shipment-inspectie-partner kiezen?

SGS is trots de wereldwijde marktleider te zijn voor pre-shipment inspecties. Sinds 1965 hebben 40 landen onze programma's gebruikt om overheidsfinanciën te beschermen en/of handel te vereenvoudigen. We streven er voortdurend naar om onze dienstverlening voor overheden te verbeteren zodat de informatiestroom naar de douane wordt versneld, de veiligheid van documenten wordt verbeterd en vertragingen in het invoerproces worden verminderd.

Moderne pre-shipment inspecties kunnen door innovatieve aanpakken en tools, zoals veiligheidsetiketten en elektronische transmissie van resultaten, nog betere kosteneffectiviteit behalen en grotere voordelen bieden dan ooit tevoren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de pre-shipment dienstverlening van SGS.