Hoe creëert u een succesvolle en dynamische organisatie?

Bij het creëren van een succesvolle en dynamische organisatie, dient het potentieel van uw medewerkers volledig te worden benut.

De grootste troef die een organisatie heeft, zijn haar medewerkers. Voor uw medewerkers is het belangrijk dat zij de gelegenheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen door middel van trainingen. Op die manier worden persoonlijke en professionele ontwikkeling continue bevorderd. Dit draagt bij aan het succes van uw organisatie.

Kom meer te weten over trainingen van SGS. Neem contact op met het SGS Academy team.

Investeer in kennis van uw medewerkers

Uit onderzoek is gebleken dat:

  • Millennials ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden belangrijk vinden. 7 van de 10 mensen geeft daarbij aan dat training en ontwikkeling invloed hebben op hun besluit om te blijven bij een organisatie
  • Er steeds vaker gekozen wordt voor een combinatie van trainingsmethodieken. 1/3 van trainingsuren waren een combinatie van trainingsmethodieken
  • Door het inzetten van automatisering en zelftraining via een leermanagementsysteem kan 60% van de tijd die aan training wordt besteed, worden bespaard
  • Organisaties die zich richten op training en ontwikkeling van hun medewerkers ervaren een verhoogde winstmarge van 24%

Hoe zorgt u ervoor dat uw team beschikt over de juiste vaardigheden?

Als organisatie heeft u op continue basis te maken met veranderingen van technische normen en wet- en regelgeving. Dit vraagt om flexibiliteit van uw organisatie. Alsook een investering in kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Met de trainingen van de SGS Academy kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers de juiste kennis opdoen. Hierbij kan uw organisatie continue blijven voldoen aan de geldende normen en wet- en regelgeving.

Waarom kiest u voor de SGS Academy?

Of u nu een individu bent, deel uitmaakt van een kleine tot middelgrote onderneming of verantwoordelijk bent voor training en ontwikkeling in een nationale of internationale organisatie, ons Academy-team heeft de kennis en ervaring om u te begeleiden en te helpen bij het vinden van de juiste trainingen voor professionele ontwikkeling.

Voor alle medewerkers binnen uw organisatie hebben we trainingen beschikbaar. We bieden training op gebied van standaarden en managementsystemen. Evenals audittrainingen die u helpen bij het onderhouden van uw managementsysteem.

De trainingen beginnen bij introductie en bewustwording. Deelnemers kunnen tijdens deze trainingen de nodige basiskennis op doen. Er wordt geen voorkennis verwacht.

Als volgende stap bieden we trainingen aan die uw medewerkers helpen bij de ontwikkeling, de implementatie, het onderhoud en de verbetering van de managementsystemen.

Om uw medewerkers verder te specialiseren, bieden we verdiepingstrainingen aan die helpen bij het managen van de processen.

Onze trainingslocaties

We selecteren zorgvuldig de beste locaties voor onze open trainingen. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers comfortabel kunnen genieten van hun training, met uitstekende service tijdens hun verblijf.

De open inschrijvingen in België worden verzorgd op ons hoofdkantoor in Antwerpen, vanuit Nederland is deze locatie ook goed bereikbaar.

In Nederland hebben we verschillende locaties die ingezet worden. Zo kiezen we voor Woudschoten Conferentiecentrum te Zeist, als centraal gelegen locatie in Nederland. Voor een centraal gelegen locatie in de Benelux kiezen we vaak voor Novotel te Breda. Onze meerdaagse trainingen worden in Nederland vaak verzorgd bij de Zeeuwse Stromen in Renesse. Deze locatie werkt ideaal om even uit de werkomgeving te komen en goed te kunnen focussen op het verdiepen van de kennis.

Onze trainers

Onze Lead Auditoren beschikken naast een grote schat aan kennis ook over veel praktijkervaring. Daarmee zijn zij de ideale kennisbron voor uw medewerkers die kennis op willen doen, of willen verbreden. Tijdens de trainingen zullen zij hun kennis en ervaring inzetten om een goede vertaling te maken van de theorie naar de praktijksituatie van de deelnemers.

Welke trainingsvariant past het beste?

Vroeger werden medewerkers gelijktijdig naar klassikale trainingen gestuurd. Dit was niet altijd efficiënt voor de organisatie en de medewerkers. Soms vielen werkprocessen stil, of was een hele afdeling niet bereikbaar.

De klassikale trainingen zijn nog steeds een prima tool om te leren. Toch is het fijn dat de medewerkers en werkgevers alternatieven hebben om uit te kiezen. Zo zijn steeds meer trainingen online te volgen via e-learning modules. Daarnaast zijn er ook combinatiemogelijkheden beschikbaar, in de vorm van blended learning. Bij blended learning wordt er een combinatie gemaakt van online en offline leren.

Voor uw medewerkers betekent dit dat ze het leren beter kunnen combineren met hun werkzaamheden. Bovendien hebben zij hiermee ook invloed op het trainingsmoment en de tijd die zij eraan besteden. Voor u als organisatie betekent het een efficiëntere manier om de kennis te vergroten bij uw medewerkers.

De SGS Academy biedt, naast online leren, twee soorten klassikale trainingen. Als eerste de open inschrijvingstraining, waaraan de deelnemers samenkomen met vakgenoten uit de sector. Dit vergroot hun netwerk en biedt een ideale manier om praktijksituaties uit de delen en van elkaar te leren.

Daarnaast bieden we ook incompany trainingen aan. Deze worden verzorgd op een door u geselecteerde locatie. Hierbij zijn we in staat om een maatwerk training te leveren, die afgestemd is op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Heeft u nog hulp nodig bij het kiezen van de juiste training?

Wilt u meer weten over onze trainingsmogelijkheden? Of wilt u weten welke training u moet kiezen? Stel uw vraag aan ons SGS Academy-team. Zij zijn toegewijd bij het vinden van oplossingen voor trainen en ontwikkelingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of u nu een individu bent, deel uitmaakt van een kleine tot middelgrote onderneming of verantwoordelijk bent voor training en ontwikkeling in een nationale of internationale organisatie, ons team heeft de kennis en ervaring om u te begeleiden en te helpen bij het vinden van het beste programma voor uw professionele ontwikkeling.