Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Certificering van tweedehandsmachines van SGS – beoordeel de marktwaarde, verwachte levensduur en duurzaamheid van uw apparatuur en voorzie relevante certificering overal ter wereld.

Bij het kopen en verkopen van tweedehands machines, industriële faciliteiten en voertuigen, moet u de kwaliteit en veiligheid verzekeren. Onze onafhankelijke productcertificering voor tweedehandsmachines identificeert de reële marktwaarde, verwachte levensduur en resterende duurzaamheid van de apparatuur. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw apparaten voldoen aan de richtlijnen en normen van het land waarin u werkzaam bent en van de landen waar u van plan bent naar te exporteren.

Waar inspecties verplicht zijn, zoals in India, Brazilië en Vietnam, moeten we niet alleen lokale normen en wettelijke vereisten in acht nemen, maar ook de vereisten van importeurs en importautoriteiten in de landen van bestemming.

Waarom certificering van tweedehandsmachines van SGS gebruiken?

Met onze ongeëvenaarde ervaring, deskundigheid en middelen, kunnen wij u onafhankelijke certificering en inspectie bieden voor tweedehandsmachines. Op deze manier kunt u het volgende doen:

  • Het vertrouwen krijgen nodig voor het lenen, kopen, verkopen, leasen of verzekeren van industriële producten, machines, faciliteiten of apparatuur, met volledige inspecties voorafgaand aan de aankoop  
  • De huidige en toekomstige waarde bepalen  
  • De huidige conditie en verwachte levensduur van de machine, industriële faciliteiten, voertuigen en apparaten waarderen
  • De technische documenten controleren volgens de vereiste richtlijnen en normen
  • De relevante productcertificering verkrijgen voor het land van gebruik

Betrouwbare certificering van tweedehandsmachines van 's werelds meest toonaangevende leverancier

Als wereldleider in inspectie-, controle-, test- en certificeringsdiensten, kunnen wij u het vertrouwen bieden dat u nodig hebt bij het zoeken van tweedehands industriële machines. Met een uniek wereldwijd netwerk en meerdere accreditaties, kunnen wij u de nodige certificeringen bieden voor elk land waarin u werkzaam bent.

Onze certificering van tweedehandsmachines omvat:

  • Inspecties van machines, industriële faciliteiten, voertuigen en apparatuur
  • Productcertificering
  • Visuele controles en getuigetesten

Neem vandaag contact met ons op om te leren hoe onze certificering van tweedehandsmachines de marktwaarde, verwachte levensduur en duurzaamheid van uw apparatuur kan verzekeren en relevante certificering kan bieden, overal ter wereld.