Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Door de effecten van uw bedrijfsactiviteiten op het milieu en de gemeenschap aan een SGS-onderzoek te onderwerpen, kan uw onderneming op milieuvriendelijke wijze een bijdrage aan de lokale ontwikkeling leveren. Bel ons ervaren team vandaag nog voor meer informatie.

SGS speelt, als een van de leidende inspectieorganisaties ter wereld, een proactieve rol bij het testen voor een milieuvriendelijke productie van producten en diensten. We proberen bedrijven ook te stimuleren om een milieubeheersplan op te stellen als integraal onderdeel van de reguliere bedrijfsvoering.

We kunnen voor u onderzoeken welke invloed uw zakelijke activiteiten op de samenleving en op het milieu in bredere zin hebben.

Voor een uitgebreide beoordeling van uw prestaties op milieugebied kunt u zich geheel op onze ultramoderne laboratorium- en controlefaciliteiten verlaten. Onze geaccrediteerde, ervaren technici bieden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar uw organisatie mee kampt. We bieden u begeleiding en assistentie voor de naleving van milieureguleringen om uw invloed op het milieu te verminderen.

Een beoordeling van sociale - en milieueffecten laat zien dat u op een positieve manier wil bijdragen aan uw lokale omgeving en gemeenschap.

Neem nu contact op met een van onze geaccrediteerde milieubeoordelingsteams voor meer informatie.