Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Rust uw mobiele apparaten uit met de technologie die het leven gemakkelijker maakt. Met Near Field Communication (NFC)-technologie kunnen snelle en doeltreffende, contactloze betalingen, naadloze Bluetooth®- en WiFi-aansluitingen en eenvoudige gegevensoverdrachten tussen apparaten uitgevoerd worden.

De draadloze laboratoria van SGS zijn uitgerust en geaccrediteerd voor NFC Forum-certificering zodat u kunt aantonen dat uw apparatuur voldoet aan de specificaties die het NFC Forum publiceert. Tot de voordelen van certificering behoren:

  • Uw apparaat vermelden op het register van gecertificeerde producten van het NFC Forum.
  • Zekerheid dat uw apparaat compatibel zal zijn met andere apparaten met certificering van het NFC Forum
  • Geloofwaardigheid voor uw apparatuur en een stimulans voor andere bedrijven om er toepassingen voor te maken
  • De vertoning van het NFC Forum N-merk op uw apparaatuur om het touchpoint aan te geven en NFC-diensten te activeren
  • Het vertonen van het NFC Forum certificeringsmerk op uw verkoopmateriaal en productverpakkingen

Het NFC Forum werkt aan verdere verbetering van de technologie, een grotere graad van implementatie en aan de informatieverstrekking over Near Field Communication interoperabiliteit en de voordelen ervan. Alle NFC-transacties vinden plaats op een heel kleine afstand, van aanraking tot 4 centimeter. Deze nabijheid betekent dat er geen risico is op onbevoegde transacties.

Ons wereldwijde netwerk van ervaren engineers heeft een grondige kennis van draadloze technologieën waaronder GSM, CDMA, VCDMA, LTE, Bluetooth, Wi-Fi en andere technologieën met een kort bereik. Met meer dan 130 jaar ervaring met testen, controle en certificering zijn wij uw ideale partner voor third party testen en certificering van draadloze apparatuur.