Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie zijn de voornaamste stuurelementen in de voedselwaardeketen. Elk van deze elementen heeft een invloed op de duurzaamheid van uw bedrijfsvoering, de begeerlijkheid van uw producten en de verkoopbaarheid van uw handel.

Bij SGS beschikken we over de deskundigheid om risico's te verminderen en efficiëntie te verbeteren in elk stadium van de waardeketen, van primaire productie tot retail en horeca, in sectoren zoals:

  • Primaire productie
  • Transport, logistiek en handel
  • Verwerkers en toeleveranciers
  • Retail en horeca

Ons wereldwijde team van deskundigen helpt u te garanderen dat uw bedrijfsprocessen voldoen aan de hoogste internationale normen voor training en inspectie, audit en certificering, testen en adviesdiensten.

Onze aangepaste oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met uw organisatie. Ze behandelen niet alleen alle industriesectoren maar ook de steeds toenemende aandacht van klanten en consumenten voor de sociale, economische en milieu-effecten van uw dagelijkse werkzaamheden.

Met meer dan 130 jaar ervaring beseffen wij voor welke uitdagingen u staat. Bescherm uw merk, bouw het vertrouwen van de klant op en bereid de weg voor naar meer winstgevende handel met de oplossingen van SGS voor de voedingsindustrie.