Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS en de Federation of Textile Industries van de Associatie van Zuid-Aziatische landen (ASEAN) – AFTEX – controleren de kwaliteit van kleding die wordt geproduceerd door de leden van de Source ASEAN Full Service Alliance (SAFSA).

Samen met de AFTEX beoordelen wij de kwaliteitsservicenormen van deze federatie en stellen we vast of deze worden nageleefd door de SAFSA-leden die partner zijn in een "virtuele verticale fabriek" (VVF). Door zich te houden aan regelmatig gecontroleerde regels bouwen deze VVF's een geloofwaardige reputatie op en garanderen zij kleding van superieure kwaliteit te zullen produceren die aan internationale consumenteneisen voldoet.

De deelnemers in een VVF bestrijken de hele toeleveringsketen, van de inkoop van stoffen en kleding tot en met het maken van patronen en stalen en de logistiek. Om bestaande en toekomstige VVF's binnen de SAFSA te bij de voorbereiding op inspecties volgens de overeengekomen kwaliteitsnormen worden de meest uiteenlopende aspecten gecontroleerd, van de communicatie tussen een textielfabriek en ontwerpers tot en met de verstrekking van exportkredieten door een kledingatelier.

Laat u nu door SGS informeren over hoe onze samenwerking met SAFSA u kan helpen uw kwaliteitsnormen te verbeteren en internationaal naam te maken als 'full service'-leverancier.