Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Training is een essentieel onderdeel van de investering in personeel, het versterken van uw personeelsbestand en het verhogen van uw productiviteit.

Wij van SGS weten hoe waardevol een goede training is voor het maximaliseren van effectiviteit, dus bieden we de hoogst mogelijke norm in beroepstraining om de vaardigheden van uw personeel te ontwikkelen.

De voordelen van het trainen van uw personeelsbestand moeten niet onderschat worden. Het verwerven van kennis en vaardigheden verbetert de flexibiliteit van het bedrijf, vermindert de arbeidskosten en stimuleert de ontwikkeling en culturele groei van uw bedrijf. Hierdoor ontwikkelt u strategische verscheidenheid en maximaliseert u uw operaties.

Onze SGS-trainingsprogramma's behandelen een breed scala aan onderwerpen op gebieden als kwaliteit, prestatie, gezondheid en veiligheid en IRCA-erkende training voor ontwikkeling van auditors. Wij bieden geïndividualiseerde training van industrie-deskundigen. Onze cursussen zijn ontworpen voor verschillende vaardigheidsniveaus om tegemoet te komen aan de behoeften van elke industrie.