Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Beheersysteem voor mechanische integriteit van SGS - effectief, vereenvoudigd beheer van uw mechanische integriteitsgegevens.

Zelfs bij kleinschalige programma's voor het management van asset-integriteit worden enorme hoeveelheden gegevens geproduceerd die effectief beheerd moeten worden. Ons beheersysteem voor mechanische integriteit (MIMS) op internet vereenvoudigt het beheer van uw mechanische integriteitsgegevens en verbetert de robuustheid van uw bestaande AIM-programma's voor een effectieve audit.

Waarom gebruik maken van het beheersysteem voor mechanische integriteit van SGS?

Door onze ervaring in het beheer van grote hoeveelheden gegevens hebben wij specialistische expertise en protocollen kunnen ontwikkelen. Daarom kunnen we uw problemen rond gegevensbeheer effectief aanpakken en tegelijkertijd de kosten en het risico verlagen. Wij kunnen u helpen bij:

  • Eenvoudig beheer van uw inspectie- en onderhoudsplanning 
  • Verlaging van de kosten en van de benodigde tijd en inspanning 
  • De verwerving van een cruciaal managementtool voor de opvolging van uw inspecties en het herstel van inspectievaststellingen aan de hand van zeer effectieve Key Performance Indicators (KPI's). 
  • het terugdringen van de hoeveelheid repetitieve gegevensinvoer mbt apparatuur, wettelijk verplichte documentatie, corrosiebewaking- en visuele inspectiegegevens en inspectietekeningen

Betrouwbaar beheersysteem voor mechanische integriteit van 's werelds meest toonaangevende leverancier

Als 's werelds meest toonaangevende bedrijf voor inspectie, testen, verificatie en certificering bieden wij u betrouwbare expertise, ervaring en middelen. Daarom zijn we over de hele wereld de eerste keuze van klanten die een effectief beheersysteem voor mechanische integriteit eisen.

Op basis van de in ons beheersysteem voor mechanische integriteit ingevoerde en gegenereerde gegevens, kunnen wij u het volgende bieden:

  • Aanbevelingen over tracering 
  • Elektronisch gegevensbeheer
  • Corrosiebewaking
  • Inspectie- en onderhoudsplanning
  • Elektronische rapportage

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe ons beheersysteem voor mechanische integriteit u een effectief, vereenvoudigd beheer van uw gegevens kan bieden.