Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

MINHet wereldwijde netwerk van SGS-laboratoria heeft speciale capaciteiten en mogelijkheden op het gebied van onafhankelijke analysediensten en van neutrale analyses van commerciële monsters.

Commerciële transacties worden afgesloten op basis van onze analyseresultaten. Wij weten dus dat deze resultaten accuraat en op tijd beschikbaar moeten zijn.

Onze deskundigen zetten zich in om de snelle doorlooptijd te bieden die nodig is om de internationale handel in een grote verscheidenheid van mineralen te faciliteren. Partijanalyses (ook bekend als commerciële transactie-analyses) bepalen de kwaliteit van een grondstof of lading en daarmee ook de waarde ervan en de verschuldigde betaling. De belangrijkste oftewel de te betalen elementen en alle minder belangrijke parameters of onzuiverheden worden gemeten.

Partij-analyses vereisen een specifieke methodologie en rigoureuze kwaliteitscontrole.Analyses door SGS als neutrale partij vinden plaats om een geschil tussen koper en verkoper te schikken.

Monsters van de partij of lading worden in drievoud geanalyseerd met behulp van vaststaande methodes en kwaliteitscontroleprotocollen om het hoogste niveau van nauwkeurigheid en precisie te realiseren.SGS beschikt over hoogopgeleid en professioneel personeel met vele jaren ervaring in de omgang met complexe monsters. Wij maken gebruik van uniforme analyse- en operationele methodologieën, passen toonaangevende werkwijzen voor kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole toe en maken gebruik van gestandaardiseerde documenten voor de presentatie van resultaten. De professionele deskundigen van ons netwerk werken nauw met elkaar samen om de beste werkwijzen en hun expertise met elkaar te delen en zorgen ervoor dat wij voorop blijven lopen in de technische ontwikkeling.