Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Promoot uw milieu-, gezondheids- en veiligheidsrecord (VGM) met de compliance auditservices van SGS.

Globalisering betekent dat bedrijven zich aansprakelijk stellen voor het EHS-beleid op alle locaties en in alle regio's. Eindklanten geloven dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om het EHS-beleid van leveranciers te beoordelen om ervoor te zorgen dat ze effectief en verantwoord werken om werknemers te beschermen en het milieu te beschermen. Bedrijven kunnen gedeeltelijk verantwoordelijk worden gehouden voor storingen door hun leveranciers.

Lokale regelgeving verschilt aanzienlijk tussen landen; in sommige landen streng, in sommige landen minimaal. Ongevallen of milieuschade in landen die geen robuuste EHS-regelgeving hebben, zullen niet alleen de toeleveringsketens verstoren, maar ook de reputatie van een bedrijf schaden.

EHS-compliance audits door SGS

We bieden een reeks EHS-audits, waaronder:

  • Lokale nalevingsaudits op regelgeving
  • Gap-analyse tegen bedrijfsnormen en -beleid
  • Sectormatige goede praktijken of IFC Principles (Equator Principles) audits
  • Supply chain audits tegen een vooraf gedefinieerde benchmark en op maat gemaakte trainingsmodules om uw supply chain-nalevingsniveau te verhogen

Onze experts identificeren en rapporteren over belangrijke en kleine niet-nalevingen. Zij doen ook aanbevelingen over de maatregelen die moeten worden genomen om dergelijke niet-nalevingen op te lossen, wanneer zij optreden als controleurs van de tweede partij.

Als uw organisatie audits vereist op meerdere sites, kunnen onze auditingteams samengestelde resultaten produceren op een centraal digitaal platform met private webtoegang.

Waarom kiezen voor SGS?

Met een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide EHS-auditors kunnen we u helpen uw EHS-praktijken en die van uw leveranciers te beheersen en te verbeteren.

Wij bieden een one-stop-shop oplossing voor het verbeteren en bevorderen van EHS-regelgeving in uw supply chain.

Neem voor meer informatie over EHS-compliance audits contact op met uw lokale SGS-kantoor.

Contacteer ons