Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Zorg ervoor dat uw beleid op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) op alle locaties en binnen uw supply chain wordt gevolgd met EHS Management en Outsourcing door SGS.

De implementatie van EHS-beleid dat voldoet aan lokale regelgeving en bedrijfsrichtlijnen kan een complexe taak zijn voor multinationals met wereldwijde sites en belangrijke toeleveringsketens. Bedrijven ontwikkelen EHS-richtlijnen die voldoen aan lokale regelgeving, geven ze door aan alle beheerniveaus, zetten geschikte controles op om ervoor te zorgen dat naleving wordt bereikt en onderhouden, en implementeren corrigerende maatregelen wanneer dat nodig is. Wanneer EHS-problemen in de supply chain worden geïdentificeerd, zijn de taken nog complexer.

Fortune 500-bedrijven vertrouwen op SGS voor het verstrekken van input in de uitwerking van EHS-richtlijnen, het ontwikkelen van zelfbeoordelingsprogramma's voor een eerste screening van hun sites en die van leveranciers, het uitvoeren van benchmarkingaudits die gap-analyse en/of lokale nalevingsaudits op regelgeving omvatten, het bieden van trainingen en het aanbevelen van corrigerende maatregelen.

EHS Management en Outsourcing diensten door SGS

Wij bieden een scala aan diensten ter ondersteuning van efficiënte corporate EHS-managementsystemen.

Waarom kiezen voor SGS?

Met een netwerk van EHS-specialisten die over de hele wereld actief zijn, kunnen wij u helpen een effectief EHS-verbeterprogramma te implementeren waar dat nodig is. Onze centrale projectmanagementteams zijn actief in kostenefficiënte landen, vaak dicht bij het hoofdkantoor van onze klant. We coördineren wereldwijde projecten op centraal niveau, met behulp van onze lokale teams van experts en gecentraliseerde rapportagetools om ervoor te zorgen dat u regelmatig updates ontvangt.

Indien nodig beschikken wij ook over de capaciteit om uw eisen op het gebied van gezondheids- en veiligheidsbeheer volledig uit te besteden en kunnen wij, op permanente of tijdelijke basis, personeel delegeren aan uw hoofdkantoor.

Neem voor meer informatie over EHS Management en Outsourcing contact op met uw lokale SGS-kantoor.

Contacteer ons