Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Meet de milieu- en sociale impact van uw ontwikkelingsplannen met milieueffectbeoordelingen van SGS.

Bij het plannen en ontwikkelen van nieuwe bedrijfsactiviteiten is het belangrijk dat u rekening houdt met de impact die deze zullen hebben op het milieu en de lokale gemeenschappen. De eerste taak van een milieueffectbeoordeling is het bepalen van de basissituatie van het milieu voorafgaand aan een nieuwe activiteit. Dit wordt vervolgens gebruikt om te evalueren hoe het project de basislijn zal beïnvloeden, om u te helpen efficiënt mitigerende maatregelen in te voeren.

Milieueffectbeoordelingen door SGS

Om u te helpen de impact van uw bedrijfsactiviteiten te bepalen, bieden we op een aantal geografische locaties:

  • Milieueffectrapportages (MER)
  • Milieu- en sociale effectbeoordelingen (ESIA) – waaronder de impact op lokale gemeenschappen

Effectbeoordelingen kunnen ook dispersiemodellering omvatten, om u een volledig beeld te geven van de mogelijke impact van uw project.

Na de beoordeling zullen onze specialisten richtlijnen geven over hoe u kunt voldoen aan relevante milieuvoorschriften en uw impact op het milieu en de lokale gemeenschappen kunt verminderen.

Waarom kiezen voor SGS?

Ons wereldwijde netwerk van milieuspecialisten is actief in meer dan 100 gebieden en heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteitsbeoordelingsprogramma's, waaronder het beheren van grote complexe beoordelingsprojecten in moeilijke omgevingen, bijvoorbeeld voor de Afrikaanse mijnbouw.

Werken met SGS betekent dat u gegarandeerd lokale expertise krijgt, ondersteund door wereldwijde ervaring.

Neem contact op met uw lokale SGS-kantoor voor meer informatie over milieueffectbeoordelingen.

Contacteer ons