Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Verminder uw CO2-voetafdruk, voldoe aan de regelgeving en voldoe aan de vereisten voor openbaarmaking.

Gestage toename van het niveau van broeikasgassen in de atmosfeer zorgt voor aanzienlijke en ongekende stress voor het milieu. Frequente overstromingen, stijgende zeespiegels en verschuivende weerpatronen zijn slechts enkele duidelijke gevolgen.

SGS oplossingen voor broeikasgasemissies

In 1998 zijn we begonnen met de ontwikkeling van gespecialiseerde diensten voor verificatie en advisering met betrekking tot broeikasgassen, na de goedkeuring van het Protocol van Kyoto. Onze diensten houden rekening met alle aspecten van de aanpak van broeikasgassen en kunnen worden gebruikt door bedrijven en organisaties van elke omvang, van kmo's tot grote wereldwijde conglomeraten in alle bedrijfstakken.

Wij bieden diensten aan met betrekking tot:

  • Controle op de naleving – verificatie wordt uitgevoerd in het kader van onze ISO 14065-accreditatie voor een reeks lokale, regionale en wereldwijde emissiesystemen. Onze referenties en sectorspecifieke ervaring met verplichte regelingen zijn gebaseerd op een staat van dienst van het verlenen van verificatiediensten in het EU-emissiehandelssysteem (EU ETS)
  • Openbaarmaking en rapportage – we bieden inventarisatie van broeikasgasemissies en productverificatie aan de hand van internationaal aanvaarde normen en de eigen methodologieën van de klant, waaronder ISO 14064-1, GHG Protocol, PAS 2060 en PAS 2050. Onze pragmatische aanpak helpt u bij het continu verbeteren van uw monitoring en rapportage van broeikasgasemissies
  • Co2-voetafdruk – de eerste stap voor elk bedrijf. Onze adviesdiensten helpen u:
    • Een verifieerbare organisatie- of productemissie ontwikkelen
    • Kostenbesparende kansen te identificeren via de ontwikkeling van koolstofarme bedrijfsstrategieën en een routekaart voor reductie van broeikasgasemissies

Waarom kiezen voor SGS?

Als wereldleider op het gebied van verificatie, inspectie, testen en certificering zijn wij de eerste keuze voor bedrijven die hun broeikasgasemissies willen beheren. Ons wereldwijde netwerk van experts biedt een verscheidenheid aan trainingsoplossingen, van eenvoudige eendaagse modules tot uitgebreide vierdaagse cursussen over verificatie van broeikasgasemissies. Deze kunnen zowel in eigen beheer als bij een van onze SGS Academies worden aangeboden.

Samenwerken met SGS betekent lokale knowhow ondersteund door internationale ervaring.

Neem voor meer informatie over oplossingen voor broeikasgasemissies contact op met uw lokale SGS-kantoor

Contacteer ons