Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Om u u te helpen bij het scheppen van een schone en productievere werkomgeving biedt SGS diverse milieutestdiensten die u de zekerheid geven dat de lucht op uw locatie vrij is van stof en vuil.

De lucht in uw werkplaatsen kan stof en vuildeeltjes bevatten die het leefmilieu vervuilen. Om u de zekerheid te bieden dat uw werkomgeving schoon en veilig is kan SGS de lucht analyseren op stof en fijnstofdeeltjes.

Onze onafhankelijke laboratoria maken gebruik van verschillende hi-tech lucht- en stofanalysediensten om na te gaan welke (micro)verontreinigingen in uw faciliteiten aanwezig zijn.

Onze snelle resultaten laten u precies zien welke bereiken op uw locatie dringend verdere aandacht behoeven. De uitkomsten van onze tests vormen een betrouwbaar en kosteneffectief certificeringsproces - én het bewijs dat u op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier opereert.

Bel onze luchtlabdiensten vandaag nog voor een deskundige analyse.

U werkplaats bevat wellicht stof, deeltjes en emissies die het milieu vervuilen. Onze dienstverlening voor monsterafname van lucht en stof zorgt voor een veilige en schone werkplaats en levert het bewijs dat u aan de reguleringen voor het verminderen van lucht-, geluid-, geur- en trillingsemissies voldoet.

Neem vandaag nog contact op met onze betrouwbare, geaccrediteerde teams voor meer informatie.