Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS kan asbest en andere gereguleerde of verboden inadembare vezels die schadelijk voor de gezondheid zijn voor u opsporen.

Bescherm uw mensen en uw bedrijf – bel nu onze asbestbestrijdingsdeskundigen voor een speciaal op uw bedrijfspanden toegesneden plan.

Blootstelling aan asbest, kristallijne silica en andere notoir kankerverwekkende vezels dient te worden gecontroleerd, aan regels onderworpen of geheel vermeden te worden. Onze gaccrediteerde teams hebben ervaring met de omgang met asbest in tal van bedrijfssectoren. Wij inspecteren uw locatie en stellen een asbestbeheersingsplan voor u op om u de zekerheid te geven dat uw mensen in een risicovrije omgeving werken die aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen én aan de wettelijke voorschriften voldoet.

De asbestveld- en monsternemingsdiensten van SGS helpen u bij het voorkomen van blootstelling aan gevaarlijke asbestdeeltjes- en andere minerale en natuurlijke vezels. Ons asbestteam ter plaatse inspecteert uw lucht en neemt monsters op elke verdachte plek. De genomen monsters worden door onze geaccrediteerde laboratoria onderzocht op de aanwezigheid van asbest en de types en hoeveelheden asbest en andere vezels.

Bel ons vandaag nog het blootstellingsgevaar aan asbest in uw werkomgeving te elimineren.