Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS kan asbest en andere gereguleerde of verboden inadembare vezels die schadelijk voor de gezondheid zijn voor u opsporen.

Bescherm uw mensen en uw bedrijf – bel nu onze asbestbestrijdingsdeskundigen voor een speciaal op uw bedrijfspanden toegesneden plan.

Blootstelling aan asbest, kristallijne silica en andere notoir kankerverwekkende vezels dient te worden gecontroleerd, aan regels onderworpen of geheel vermeden te worden. Onze gaccrediteerde teams hebben ervaring met de omgang met asbest in tal van bedrijfssectoren. Wij inspecteren uw locatie en stellen een asbestbeheersingsplan voor u op om u de zekerheid te geven dat uw mensen in een risicovrije omgeving werken die aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen én aan de wettelijke voorschriften voldoet.

Asbest moet worden verwijderd door bevoegde professionals en onder strikte gezondheid- en veiligheidsvoorwaarden. Ons wereldwijde netwerk van asbestbeheerdeskundigen is gelicenseerd om de discrete verwijdering van deze gevaarlijke stof te overzien. Als uw locatie risico loopt aan asbest te worden blootgesteld, dan werken we met u samen om dure vervuiling te voorkomen en een veilige werkplek te garanderen.

Bel ons vandaag nog om het risico op blootstelling aan asbest te elimineren.