Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Met een bodemverontreinigingsonderzoek door SGS kunt u milieurampen voorkomen en de gevolgen van bodem- en grondwaterverontreiniging tegengaan. Wij kunnen u helpen uw locatie te beschermen en kostbare saneringswerkzaamheden achteraf te voorkomen.

Bodem- en grondwaterverontreiniging kan een probleem voor het milieu en de volksgezondheid worden dat tot ver buiten uw bedrijfsterreinen consequenties heeft. Met onze bewezen ervaring en ons internationale netwerk dat u over de hele wereld kwaliteitsdiensten kan bieden kunnen wij uw problemen met bodem- en grondwaterverontreiniging snel en efficiënt aanpakken.

Onze wetenschappers maken gebruik van onze gecertificeerde laboratoria en mobiele installaties op locatie om mogelijke vervuiling te onderzoeken. We zullen, samen met u, een succesvol programma voor milieubeheer en een rendabel plan voor de sanering en herontwikkeling van uw bedrijfsterrein ontwikkelen.

Door middel van onze bodemvervuilingsonderzoeken kunnen we uw bedrijf van onafhankelijk advies voorzien dat nodig is om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Bel vandaag nog met ons deskundige team voor meer informatie.