Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De milieuteams van SGS voor ecologisch bouwen bieden een uitgebreid aantal advies-, beoordelings-, test- en certificeringsdiensten.

Wij helpen u te voldoen aan milieureguleringen, optimaal rendement uit uw water- en energiebronnen te halen en uw milieubelasting te verminderen.

Een duurzaam of ecologisch gebouw is het resultaat van een ontwerp dat maximaal rendement uit energie-efficiëntie en waterbronnen haalt en het juiste gebruik van bouwmaterialen optimaal benut. Beter ontwerp, bouwen en onderhoud vermindert ook de negatieve effecten van het gebouw op volksgezondheid en milieu tijdens de hele levenscyclus. Ecologische gebouwen kunnen u geld besparen en de productiviteit van uw personeel vergroten. Ze kunnen zorgen voor een betere financiële waardering van uw onderneming en op veel manieren bijdragen om uw inzet voor duurzaamheid aan te tonen.

Onze wereldwijde deskundigheid stelt ons in staat een multidisciplinaire benadering aan te bieden, waarmee wij u helpen op tijd en binnen budget te voldoen aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Vergroot de waarde van uw bouwbezittingen en realiseer de economische, sociale en milieutechnische voordelen van een grotere efficiëntie van middelen – bel ons ervaren team vandaag nog.