Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Met een due diligence milieu-audit van SGS kunt u nagaan welke milieuverplichtingen u bij de aankoop van nieuw vastgoed aangaat. Onze audit-verslagen bieden u het onafhankelijke beoordelingsadvies dat u hiervoor nodig hebt.

Een due diligence milieu-audit kan nuttige diensten bewijzen bij de aankoop van een terrein of pand dat bij eerder industrieel gebruik vervuild kan zijn. Onze milieubeoordeling geeft u een indruk van mogelijke vervuilingsproblemen met een locatie en van eventuele milieuverplichtingen waarmee u bij de waardebepaling van de plek rekening moet houden. Ook onderzoeken we welke schadeloosstellingen u mogelijk te wachten staan, zoals die in verband met commerciële vastgoedtransacties, en bekijken welke mogelijkheden tot sanering u hebt, indien nodig.

Met ons wereldwijde netwerk van milieuonderzoeksdeskundigen bent u verzekerd van een professionele ondersteuning van u en uw bedrijf. Omdat wij niet financieel afhankelijk zijn van productie- of handelspartners kunnen we onafhankelijke en onpartijdige expertise garanderen.

Doe uw voordeel met onze unieke kennis van milieuwetgeving en ervaring met het uitvoeren van milieu-audits, certificering, bemonstering en analyse. Wij bieden innovatieve oplossingen voor problemen met verontreinigde terreinen of panden, met de garantie dat uw bedrijfsplannen met hoogst mogelijke betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid worden behandeld.

Neem vandaag nog contact op met onze milieuonderzoeksdeskundigen voor meer informatie.

We bieden verschillende locatiebeoordelingen op milieugebied, die onze onderzoeken ondersteunen. Onze uitgebreide dienstverlening helpt uw organisatie zich te profileren als een organisatie die zich inzet om risico's voor milieu en maatschappij te beperken. Deze omvatten ook de Equator Principles- set die referentiepunten biedt voor maatschappelijk en milieuverantwoordelijk risicobeheer van ontwikkelingsprojectfinanciering.

Neem vandaag nog contact op met onze milieuonderzoeksdeskundigen voor meer informatie.