Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Een onafhankelijke kwaliteitsstandaard voor uw spa en thermen met het Good Spa Practices schema van SGS. Neem vandaag nog contact met ons op om te weten te komen hoe uw spa en thermen verbeterd kunnen worden.

Professionele spa- en thermenbehandelingen zoals massages, maskers en lichaamsbehandelingen zijn waarschijnlijk op waterbasis. Daarom moeten spa en thermen voldoen aan lokale regelgeving, veiligheids-, en gezondheidseisen, het risico op incidenten reduceren en op een juiste manier handelen in geval van een incident.

Wereldwijd zorgen we dat verwachtingen worden overtroffen met onze diensten op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. U kunt profiteren van onze expertise om veiligheid te bevorderen en het risico op gezondheidsincidenten en ongelukken in uw spa/thermenfaciliteit te verminderen. We beoordelen uw huidige spa- en thermenactiviteiten en voorzien u van verslagen die gepaste zorgvuldigheid laten zien en dienen als waardevolle managementtools.

Door een onafhankelijk kwaliteitsonderzoek aan te bieden tegen onze standaard voor spa en thermen kan uw reputatie bevorderd worden. We leggen de nadruk op de volgende gebieden:

Spa Practices Audit: We verzorgen een onaangekondigde audit om te beoordelen hoe uw spa- en thermenfaciliteit voldoet aan de richtlijnen van Spa Good Practices. We onderzoeken de toestand van uw infrastructuur, de watervoorziening en faciliteiten, de zorg en veiligheid voor klanten, servicekwaliteit, schoonmaak en sanitair en de wijze waarop u omgaat met chemicaliën en facility management.

Beoordeling van procedures, werkzaamheden en bestanden: We verzorgen een logboek om te garanderen dat de operationele procedures en verificatie die nodig zijn voor schoonmaak, testen en onderhoud nageleefd worden. We beoordelen uw werkzaamheden en verifiëren uw bestanden bij elk bezoek.

Monstername en analyse: Het analyseren op locatie van uw zwem-, en spa/thermenwater door ons geaccrediteerde laboratorium. We analyseren op microbiologische parameters inclusief legionella.

Systeemscore en rapportage: Onze audit en laboratoriumanalyse heeft een puntensysteem. Ons rapport omvat details van punten die extra aandacht nodig hebben om aan de eisen te voldoen.

Certificering en het gebruik van het SGS Good Spa Practices™-keurmerk: Een certificaat van inschrijving is uitgegeven om aan te tonen dat u onze standaard voor faciliteiten naleeft, waarbij jaarlijks minstens vier audits en positieve water- en swabtests worden uitgevoerd.

Wij bieden een scala aan diensten op aanvraag, inclusief mystery shopping, interne bench marking, tests, technische ondersteuning in geval van laboratorisch alarm en een legionella-risicobeoordeling.

Neem nu contact met ons op om uw programma voor Good Spa Practices op te zetten en kom te weten hoe onze diensten uw bedrijf ondersteunen.