Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Met SGS MultiTrace kunt u uw bodem en water in één snelle analyse onderzoeken op honderden verontreinigende stoffen. Bel vandaag nog met ons milieuscreeningsteam.

SGS MultiTrace® is een snelle analytische onderzoeksmethode die een brede analyse biedt van honderden verontreinigende stoffen in bodem- en grondwatermonsters. Hiermee kunt u een indicatie en grondig milieuonderzoek van uw bodemkwaliteit uitvoeren. Deze snelle, geïntegreerde onderzoeksmethode biedt u binnen vijf dagen resultaat. MultiTrace beschermt uw bedrijfsbelangen omdat u beter op de hoogte bent van de geschiedenis van uw locatie en de risico's kunt verkleinen die gepaard gaan met de initiële fasen van uw project.

Met onze state-of-the-art analysetechniek onderzoeken we op lage concentraties van een uitgebreide lijst micropolluenten en persistente organische stoffen en andere componenten. De 350 stoffen waarop we ons richten zijn zorgvuldig gekozen en worden voortdurend gecontroleerd en bijgewerkt om te zorgen dat we alle stoffen zoeken die vereist worden in lokale en internationale wetten. We nemen ook stoffen op waarvan we verwachten dat ze in toekomstige milieuwetten vermeld zullen worden.

MultiTrace is een echt risicobeoordelingsmiddel, geaccrediteerd volgens internationale normen en met een scherpe prijs. De testresultaten bieden een objectieve en wetenschappelijke basis voor verdere en gerichte bodem- en grondwateronderzoeken, indien nodig.

Laat ons ervaren en vakkundige team uw milieutesten van u overnemen. SGS MultiTrace is de oplossing voor een snelle analyse van een brede reeks verontreinigende stoffen. Bel ons vandaag.