Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Het testen van farmaceutische producten, persoonlijke verzorgingsproducten en hormonen door SGS kan bepalen of uw industriële en productieprocessen het gevaar lopen dat deze verbindingen in het milieu vrijstellen. Bel ons deskundige team vandaag nog voor meer informatie.

Evenals giftige chemische stoffen, kunnen farmaceutische producten, cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten restverbindingen bevatten die zich kunnen ophopen in water en bodem. Zelfs in lage concentraties kunnen sporen van deze verbindingen de volksgezondheid schaden en plaatselijke ecosystemen verstoren.

Onze deskundige teams voor farmaceutische producten, persoonlijke verzorgingsproducten en hormoonanalyse beschikken over de ervaring om uw activiteiten op of buiten locatie te onderzoeken. Wij kunnen uw producten en ingrediënten ook onderzoeken op risicofactoren en bioactieve metabolieten in farmaceutische producten vaststellen.

Met behulp van de nieuwste apparatuur en instrumenten neemt ons team gespecialiseerde analisten milieumonsters uit drink-, rivier- of afvalwater, bodem, sediment of slib en zelfs vis en schaal- en schelpdieren. Wij kunnen u aangeven waar zich de probleembereiken in uw productie en op uw locatie bevinden. Wij leveren u deskundig advies voor opruim- en behandelingsprocessen en vermijden het ontsnappen van verbindingen die onderzocht worden in het milieu.

Neem vandaag nog contact op met ons team specialisten om te zorgen dat uw activiteiten milieuveilig zijn.