Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Afvalbeheer van SGS stelt zeker dat uw gevaarlijke afval geanalyseerd en verpakt wordt voor adequate opslag, kant-en-klaar hergebruik, of voor afvoer overeenkomstig de toepasselijke milieureguleringen.

Onze teams voor afvalbeheer hebben ervaring in alle industrieën in het ontwikkelen van een afvalbeheeroplossing die aansluit op uw producten. Onze geaccrediteerde laboratoria kunnen u helpen met de herclassificatie en het hergebruik van uw industriële afval, evenals veilige opslag en transport. Onze milieucentra hebben opslagcapaciteit en vergunningen om gevaarlijk afval te verwerken. Wij controleren de inhoud van uw afval voor vervoer, behandeling en recycling of veilige afvoer.

We hebben de laatste kennis van alle nieuwste milieustandaarden en -beperkingen. U kunt zich richten op uw kernactiviteiten, in de wetenschap dat de administratie en het beheer van uw afvalverwerkingsdiensten in goede handen zijn. Het dossierbeheersysteem maakt gebruik van online material safety data sheets (MSDS) (veiligheidsinformatiebladen) voor nauwkeurige rapportage en om aan te tonen dat uw operaties voldoen aan de milieu-, gezondheids- en veiligheidsbepalingen.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met nationale en internationale reguleringen. Wij helpen u te voldoen aan de wetgeving die geldt voor uw industriesector. We vaardigen ook certificaten uit die dienen als bewijs dat uw afval gecontroleerd werd en op de juiste manier is opgeslagen.

Voor veilige oplossingen voor het hergebruik, de recycling en afvoer van uw afval belt u vandaag nog met ons milieubeheerteam.