Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Compleet geaccrediteerd op lokaal en internationaal niveau is SGS erkend als een wereldleider in laboratoriumanalyses. Onze ervaren teams voeren een groot aantal laboratoriumanalysediensten uit om u te helpen te voldoen aan milieureguleringen. Onze onafhankelijke milieurapportages helpen u aan te tonen dat u opereert op een milieutechnisch verantwoorde wijze. Ze stellen u ook in staat prioriteiten aan een actieplan te stellen om uw milieueffecten te beperken.

Milieuvervuiling door giftig afval moet worden bewaakt om te voldoen aan de binnen uw bedrijfstak geldende milieureguleringen. Onze dienstverlening voor afvalanalyse helpen bij de niveaubepaling van gereguleerde gevaarlijke stoffen en bij het opstellen van een plan voor de vermindering van deze stoffen in uw operationele processen.

Neem vandaag nog contact op met onze geaccrediteerde teams voor laboratoriumanalyse ter assistentie bij goede milieubeheerspraktijken die uw bedrijf helpen te innoveren en die uw milieuprestaties verbeteren.