Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De geaccrediteerde laboratoria van SGS bieden u een snelle bestrijdingsmiddelenanalyse om onderzoeken op honderden bestrijdingsmiddelen. Heb het vertrouwen dat uw organisatie voldoet aan alle nodige richtlijnen en bel ons team experts vandaag.

De lijst met bestrijdingsmiddelen groeit ieder jaar. Een lage blootstelling kan ertoe leiden dat de hoeveelheid in het menselijk lichaam zich ophoopt, en dit wordt gekoppeld aan gezondheids- en immuniteitsproblemen. Als gevolg daarvan moeten bedrijfssectoren, van farmacie tot chemie, cosmetica en landbouw, voldoen aan internationale normen voor maximale residuniveaus in hun producten.

Aan de hand van onze bestrijdingsmiddelenanalyse voor lage waarden kunt u voldoen aan licentie- en accreditatievereisten. Voor onze bestrijdingsmiddelenanalyse, ontwikkeld door ons specialistische, geaccrediteerde Multilab, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om de analyseduur aanzienlijk te verlagen en snelle, betrouwbare resultaten te bieden. We maken gebruik van een multiresidumethode gebaseerd op hoge resolutiechromatografie om tegelijkertijd te zoeken op meer dan 320 bestrijdingsmiddelen in één snelle analyse. Multilab is een benchmark voor milieu-expertise. We bieden snelle oplossingen voor het onderzoeken van waterbronnen, rivieren en meren, lucht, bodem, afval en bezinksel, ontbijtgranen, groenten en fruit en zuivelproducten.

Wij hebben het grootste internationale laboratoriumnetwerk ter wereld. Bel ons vandaag nog, dan weet u zeker dat uw producten veilig zijn en voldoen aan de industriestandaarden.